• null

  Rådgivning

  Grundig rådgivning fra start til slut

Professionel rådgivning

Tømrerfirma Kjærgaard og Andreasen har i løbet af de sidste mange år taget hånd om både større såvel som mindre tømrer- og snedkeropgaver for en bred vifte af kunder.

Vi er kvalitetsbevidste og lægger stor vægt på kvalitet, godt håndværk samt professionel rådgivning, der sikrer, at du som kunde altid får det bedste resultat.

En kvalitetsbevidst virksomhed

Med solid erfaring, god service samt fokus på kvalitet er vi derfor det trygge valg for dig – uanset om du ønsker hjælp til en større eller mindre opgave indenfor tømrer- og snedkerfaget.

• Skal du have nyt køkken, badeværelse eller garage?
• Skal tagetagen indrettes eller bygges om?

 • null

  Smukt slutresultat

  Vi går ikke før du er tilfreds

 • null

  Juelsminde

  Er hvor vi holder til

Tømrerfirma fra Juelsminde

Kort sagt: Tømrerfirmaet Kjærgaard & Andreasen ApS er en lille tømrervirksomhed med store kompetencer inden for træarbejde. Vi løser et væld af forskelligartede opgaver. Fra reparation af gamle døre, vinduer og paneler til opsætning af vægge, lofter og karme. Fra de små og detaljerige træarbejder til de store linjer, når huset skal udbygges eller ombygges.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Såfremt du er interesseret i at få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, er du altid mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 22 82 67 68.